ANC

Äntligen måndag! err Tisdag. Dag 6

Ingen måndagsångest så långt ögat når, om det beror på att det inte var någon måndag att jobba på eller om det helt enkelt är så att man såg fram emot veckan kan man ju fundera på!

I fredags frågade Mätarmicke mig om det gick bra att börja kl 06 idag, 06.30 var tydligen på tok för sent, hmm. Saken var den att det skulle påbörjas nergrävning av en Aco-Drain ränna så Mätarmicke ville sätta ut punkterna innan anläggarna började.

Sagt o gjort, klockan ringer 04.45, Rise and shine! weee, koma in absurdum!

Trots en semigroggy praktikant blev rännan utsatt efter alla konstens regler och anläggarna var nöjda o glada och kunde jobba med den hela dagen.

Sen fick vi göra ett snabbjobb åt den ena gruppen av våra skånska stensättare som behövde lite riktmärken.

Vissa tillbringar hela dagen på knä backandes genom livet, det hade undertecknad inte pallat mer än 10 minuter… Respekt!

 

I fredags ringde Mårten på AF (Norsk stor byggfirma) som behövde lite nya grejer fixade ute på Stena (Före detta Pilkington, otroligt stort ställe som jag tidigare nämt).

Mätarmicke och Praktikantandy iklädde därmed sig konsultkostymen och körde iväg. (Jonab gör lite jobb åt AF när de behöver, ett slags konsult/underentrepenad-tjänst)

Här skall det gjutas o byggas väggar o grejer

Stora lokaler är stora men skall bli större

 

Sen lunch och en snabb titt på stegräknaren sade 10.500 steg…

Eftermiddagen blev kort tack vare (på grund av?) den sena lunchen och det hanns bara med lite smågrejer inne i stan, inga nyheter utan sprang mest runt och ritade streck med tuschpenna på fasader med 4.80m mellanrum, för första gången i år önskade man att man hade haft shorts på sig.

 

Comments are closed.

Post Navigation